Відома українська пара телеведучих Катерина Осадча та Юрій Горбунов часто діляться в соціальних мережах спільними фотографіями. Сталося так і цього разу.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram з'явилася спільна фотографія з дружиною, Катериною Осадчою. Вони в яскравому одязі позують на ковзанці ВДНГ.

Сімейний відпочинок з користю, поки вся країна відпочиває після свят.

Телеведуча також опублікувала пост на своїй сторінці, де опублікувала цілу серію фотографій.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Катерина Осадча пише, що в дитинстві батьки віддали її на фігурне катання, і станом на сьогоднішній день вона дуже шкодує, що довго вона не прозаймалася. У пріоритеті була музика і танці.

Навчилася вона тільки стояти, їздити, і звичайно ж падати. І навіть зараз, маючи успішну кар'єру, сім'ю, вона мріє відновити заняття, але спочатку потрібно вивчити французьку.

Кататися виходить не дуже часто, пару раз на рік.

Нагадаємо, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила всістися на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Нещодавно Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.