Стало ізвнсто про те, що в Києві співробітники правоохоронних органів зловили п'яного Санта-Клауса. Перегар було чутно з усіх боків.

Таким чином, повідомляється, що в Голосіївському парку столиці, патрульні зловили водія, який катався в шапці Санта-Клауса по місту.

Сталося це в неділю, 3 січня. Автомобіль марки Renault на зміг вписатися в поворот, через що і застряг.

Співробітників правоохоронних органів він попросив підштовхнути транспорт, але, ті відразу ж помітили, що водій нетверезий.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Драгер показав результат близько 74 проміле.

По базі даних було встановлено, що даний водій здійснює вже 5-е ДТП.

Будьте більш пильні на дорогах, а що найголовніше, якщо ви випили, то ні в якому разі не сідайте за кермо, інакше це може дуже погано закінчитися.

Тепер потрібно дочекатися коментарів, як покарали п'яного водія.

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік.

Також Знай.uа писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей.