Стало відомо про те, що під Києвом зникла сімнадцятирічна дівчинка. Особливі прикмети і як вона пропала.

Таким чином, повідомляється, що в Броварському відділенні поліції Київської області почали шукати дівчинку, яка пішла з дому. Юлії Трохимець 17 років.

Пропала вона напередодні Нового року, 31 грудня, близько 12:00. Підліток залишила своє житло, яке розташовується за адресою Тарас Шевченко, 6, що в місті Бровари, і на даний момент ніхто не знає, де ж вона може перебувати.

На вигляд їй близько двадцяти, зріст - 160 сантиметрів, Середня статура, овальне обличчя. Очі у неї сірого кольору, а на лівій брови у неї є шрам.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На ній була курточка чорного кольору з малюнком у вигляді різнокольорових квітів, а також джинси синього кольору.

"При отриманні будь — якої інформації щодо можливого місцезнаходження дівчини телефонувати за телефоном спеціальної лінії «102», - сказано в повідомленні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.