У Києві прийомна сім'я вигнала сироту на вулицю, при цьому соцслужби ігнорують проблему. Про це повідомили в групі "Троєщина. Київ" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, 16-річний сирота Владислав опинився на вулиці після того, як його вигнала прийомна багатодітна сім'я.

За словами авторів поста, прийомний батько бив молодших дітей, а підліток за них заступився. Його вигнали на вулицю без документів і засобів до існування. Хлопчик влаштувався підробляти вантажником, щоб оплачувати собі проживання в хостелі.

Сам Владислав стверджує, що соцслужби йому не допомагають.

"Увага, народ, на Троєщині, в Деснянському районі, свавілля - дитина сирота Владислав у свої 16 років сам виживає на вулиці без документів. Справа в тому, що з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1 він був переведений і взятий під опіку багатодітною сім'єю. У цій родині - насильство, "прийомний батько" жорстоко бив маленьких дітей, Владислав заступався і захищав цих дітей, в результаті ця сім'я його вигнала на вулицю", - пишуть автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Зі слів Владислава, служба забила на нього болт і не допомагає дитині-сироті в 16 років, Владислав закинув навчання і дуже засмучений, так як хлопчик змушений працювати вантажником і оплачувати хостел», - додають вони.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

У групі повідомляють, що вночі хлопчини затримала поліція, але відпустила.

"Хлопчик хороший, вічно проблема у Владислав з продуктами, вічно голодна дитина, якщо є у когось можливість купити йому їжі, було б чудово і благородно з Вашого боку", - просять городян.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Митрополит Епіфаній терміново звернувся до українців, тисячі маленьких янголят залишилися в біді: "Чужих дітей не буває"

Також портал Знай.ua писав, що доля змилувалася над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима: рідні кинули її ще в пологовому будинку.

Також портал Знай.ua писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "куля не вибирає"