У Києві розшукують родичів жінки, яку знайшли в неадекватному стані посеред вулиці. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Зараз на Кирилівській, 103, патрульними поліцейськими була знайдена жінка на ім‘я Тетяна. Каже, що сама з Вінницької області і сьогодні тільки прилетіла з Кіпру та перебуває на третьому місяці вагітності. Скоріше за все, це неправда. Жодна із медичних служб чомусь не хоче її забирати, а на вулиці залишати у такому стані - дуже погана ідея. Може, хтось знає її родичів?», - запитують у підписників спільноти.

Пізніше з’явилася інформація, що після тривалих переговорів патрульних її все ж забрали на лікарні швидкої допомоги.

«Якщо хто то знає її або родичів, повідомте, будь ласка, їм, де вона знаходиться», - просять учасників групи.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Небайдужі люди не лишилися осторонь події.

«Кинула по вінницьким групам, сподіваюся на новорічне диво, що дівчину впізнають», «Будь ласка, не залишайте цю ситуацію. По можливості, проконтролюйте подальший розвиток подій. Дуже переживаю, що лікарі швидко не зреагують і особливо не будуть цією дівчиною займатися, так як приймуть за "передоз"», - просять містяни.

«Так вона правда вагітна, і що з нею зараз?», - цікавляться кияни.

Нагадаємо, у Києві зник школяр у чорному, батьки благають про допомогу: "скаржився на уроки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті розшукують пенсіонера з татуюванням жінки на передпліччі: "де ти, татко?"

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром третій тиждень розшукують маму двох малюків, шансів все менше: "обнишпорили всю область"