Стало відомо про те, що в Броварах чоловік вбив свого ж зятя. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що четвер, 31 Грудня, запам'ятається не тільки Новим роком. Відбувалися і дуже страшні речі.

Наприклад, в місті Бровари тесть і зять розпивали алкоголь, і раптом між ними виник конфлікт. Про це повідомили в прес-службі Броварського відділення поліції.

Співробітники правоохоронних органів отримали повідомлення про те, що чоловік отримав важкі тілесні поранення.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поки на місце прибула поліція, 34-річний чоловік помер, причиною цьому стали отримані травми.

Було встановлено, що перед цим він з тестем пив алкоголь, почали відзначати Новий Рік заздалегідь. В один момент між ними розгорівся скандал, і родич завдав удару ножем в живіт.

За даним фактом слідчими Броварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У скоєному зловмисник зізнався поліцейським. 50-річний чоловік затриманий на підставі ст.208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові сталася страшна ДТП, зіткнулися Mercedes і бус. В результаті цього постраждали троє людей.

Також Знай.ua писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі