Кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.

Про це стало відомо редакції порталу Політрада від самого киянина Павла, який зіткнувся зі співробітниками поліції на вулиці Великій Васильківській.

"Нічого не порушував, їхав по своїх справах, як раптом зупиняють. І тут почалося – незважаючи на те, що ніяких передумов вважати мене напідпитку не було, мені почали натякати, що зараз зіпсують свято, повезуть на огляд і я там втрачу весь вечір першого січня і взагалі нікуди не встигну. Але, мовляв, питання можна вирішити полюбовно, правда доведеться розщедриться. Я відразу сказав, що нічого вони від мене не отримають, я вважаю цей факт обурливим і буду скаржитися на них. Так як причепитися було ні до чого, виписали штраф за порушення рядності руху, з яким я не погодився. Не вдалося причепитися до документів і страховки – виявилося все в порядку. Але напевно знайшлися водії, які не хотіли втратити весь вечір і вирішили дати на лапу сучасним даішникам, які продовжують оббирати людей", - розповідає Павло.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також чоловік розповів, що поліцейські і не думали зберігати соціальну дистанцію або використовувати маски.

"Поліцейські явно цілий день на роботі, спілкуються з сотнями людей і навіть не думають тримати дистанцію або хоча б одягнути маску. А якщо він заражений? Понесе хворобу ще в десятки сімей!", - обурюється Павло.

Киянин принципово не став давати гроші поліцейським і плодити корупцію, але новорічний вечір виявився безнадійно зіпсований – незважаючи на всі заяви влади деякі служителі закону продовжують полювати на водіїв в надії заробити на свята.