Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як вона з чоловіком святкувала Новий рік у ресторані. Відео довжиною майже в 40 хвилин вона оприлюднила у соцмережі Instagram.

«З Новим 2021 роком, дорогі наші! Святкуємо в «Романтік Спа готель»», - підписала вона оприлюднені кадри.

На відео – сама чарівна Ольга Сумська та її чоловік, актор театру Анатолій Хостікоєв, танцюють та співають під звуки народного оркестру.

Соліст гурту співав народних пісень, зокрема популярну «Гуцулку Ксеню», а Хостікоєв та Сумська йому підспівували. На інших кадрас – Сумська у срібній сукні з блискіток витанцьовує під звуки цимбал у колі друзів та знайомих.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я обожнюю це!", - зізнається на відео легендарна акторка. Помітно, що вона дійсно отримує неабияке задоволення від гучної вечірки, та готова танцювати хоч всю ніч.

Нагадаємо, у хворобі Єфросиніної перед Новим роком знайшли містичний слід: "Символічно...". Маша Єфросиніна днями заразилася коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сумська у кожусі схопила чоловіка і помчала на возі у карпатську глушину: "Свято наближається". Акторка Ольга Сумська поділилася цікавим кадром

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська стала стюардесою і з оберемками квітів зібралась у "політ": "Давненько...". Українська акторка Ольга Сумська заінтригувала перевтіленням