Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук не залишилася осторонь, і також вирішила підвести свої підсумки року. Чим запам'ятався їй 2020.

Таким чином, повідомляється, що телеведуча назвала 2020 роком викликів і потрясінь. Рік, який нам вдалося пройти стійко, незважаючи на всі труднощі. Він загартував кожного з нас, і українці нарешті зрозуміли, що щастя-в таких простих речах.

Цей рік точно запам'ятається Наталії Мосейчук багатьма речами. Наприклад, Школа супергероїв в Херсоні та Дніпрі. Також за дитячу бібліотеку в лікарні "Охматдит", яка так необхідна діткам, і допомагає їм одужувати.

Global Teacher Prize Ukraine - проект, в якому вчителі вражають своїми викладацькими здібностями. Освіта дає віру в краще майбутнє, і так воно і є.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Не можна не відзначити роботу медиків цього року, вони постраждали чи не сильніше за всіх. 24/7 вони мужньо стоять на передовій нашого з вами життя.

У новорічну ніч, коли всі зберуться сім'єю за столом, головне пам'ятати, що в цю ж хвилину, в цю ж секунду лікарі, військові, волонтери охороняють нас. Це треба цінувати.

» Нехай наступаючий 2021 рік принесе нам надію на краще, а також сили невгамовно йти вперед " - написала телеведуча Наталія Мосейчук.

Нагадаємо, що український письменник Кокотюха сильно травмувався через ожеледицю

Як повідомляв портал "Знай", у Хмельницькому копи врятували малюка від горе-матусі, забула як звати

Також,"Знай" писав, що закарпатець рятує природу і вчить цьому інших