Стало відомо про те, що в Києві п'яний пасажир розніс у Києві тролейбус. Вже не перший бешкетник на карантині.

Таким чином, повідомляється, що в Києві чоловік розбив скло до тролейбусі і накинувся з нецензурною лайкою водія, яка не хотіла його пускати в салон громадського транспорту.

Стався цей інцидент на Виноградарі, в середу, 30 грудня. Про це повідомили на сторінці водія в соціальній мережі Facebook.

Юлія Пісочна каже, що всі замість того, щоб допомогти, просто знімали те, що відбувається на камери смартфона. Деякі навіть вигукували про те, що водій чинить неправильно, і пасажир повинен був поїхати разом з усіма.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

І це навіть незважаючи на те, що водій активно ображав водія, і абсолютно не підбирали слів. "Спасибі всім за допомогу хто стояв на зупинці!!!", щоб затримати цю нехорошу людину!» - написала жінка-водій.

Жінка також каже, що їй дуже прикро, так як завжди з повагою ставилася до своєї роботи, і тут таке. За карантин це вже десяте розбите скло. Тролейбус встигли відремонтувати, але, було втрачено шість годин роботи.

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал Знай У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "лягай під машину - чи слабо?"

Також Знай писав, що Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапила на камери - " куди дивляться батьки?"