У Києві розшукують 16-річного підлітка, який зник безвісти 29 грудня. Про це повідомили в службі розшуку дітей при столичній поліції.

Як повідомляється, Юрія Вересня 2004 року народження востаннє бачили 29 грудня – того дня він вийшов з будинку, розташованого в Дарницькому районі столиці. До теперішнього моменту про те, де він може перебувати, нічого не відомо.

До розшуків неповнолітнього долучилися правоохоронці.

Прикмети зниклого хлопчини: 180 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Волосся коротко стрижені, світлі. Очі сіро-блакитні.

На момент зникнення був одягнений у синю куртку, джинси чорного кольору. Взутий в сірі черевики. З собою взяв рюкзак синього кольору.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Рідні та поліцейські просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження хлопця, повідомляти в правоохоронні органи за номером телефону гарячої лінії «102».

Нагадавши, у Києві зник школяр у чорному, батьки благають про допомогу: "скаржився на уроки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті розшукують пенсіонера з татуюванням жінки на передпліччі: "де ти, Татко?"

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром третій тиждень розшукують маму двох малюків, шансів все менше: "обнишпорили всю область"