Співачка Альоша похизувалася новорічним подарунком, який їй приготував чоловік, фронтмен гурту «Антитіла» співак Тарас Тополя. Світлину вона оприлюднила в соцмережі Instagram.

Подарунком від чоловіка співачці та матері трьох дітей став робот-пилосос, здатний самостійно прибирати і мити підлогу. Для новоспеченої матусі, наймолодшій донечці якої виповнилося лише п’ять місяців, це чудовий сюрприз, який допоможе заощадити час для більш важливих справ. Наприклад, для прогулянок із сім’єю.

«Дякуємо таткові, що полегшив роботу по дому, тепер я буду спокійніша. Робот-помічник — найкращий подарунок для мами. Пропилососив, помив підлогу, сміття самостійно вивантажив у станцію – я навіть не втручаюсь у його роботу! Помічник сам зорієнтувався у квартирі і навіть об’їхав усі іграшки на шляху! А поки робота кипить, ми можемо більше уваги приділити дітлахам», - розповіла вона підписникам.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«У вас чудовий татко! Щастя вам у 2021 році», «Теж маю такого помічника. Непогана штука», «Я теж про таке мрію. Відразу сміття прибере, де потрібно», «Клас, прекрасний подарунок, теж такий хочу!», - захоплюються у коментарях до допису фанати зіркової родини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.