Ведучі телеканалу «1+1» оприлюднили фото зі зйомок новорічного ефіру. Світлину в незвичних для повсякдення образах оприлюднили в соцмережі Instagram.

На фото – ведучі «Сніданку» Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв і Руслан Сенічкін у костюмах, які завжди були «традиційними» для новорічних ранків у дитячих садочках – білочки, зайчика, ведмедика і Снігуроньки.

«Чекаємо на ваші фото. Надсилайте нам світлини із новорічних ранків і обов’язково додавайте історії про свої костюми. Хто їх вигадав і хто пошив. Найцікавіші, найкумедніші і найзворушливіші отримають від ведучих солодкі подарунки. Кожен протягом ефіру визначить свого переможця. Ми чекаємо ваші історії та світлини в коментарях або у приватних повідомленнях», - написали вони.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Доброго ранку!!! Ви суперові!!!! Підняли нам настрій», «Кращі улюблені ведучі!», - коментують кумедне фото фанати.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Кожен день ми з донечкою починаємо з вами, спасибі вам велике за те, що в такий непростий час ви завжди посміхаєтеся, жартуєте, налаштовуєте людей тільки на позитив і віру в найдобріше, кожен день ви аплодуєте всім тим, хто допомагає людям жити, моя маленька 10-місячна донечка навчилася так плескати в долоні. І кожен раз ляскає разом з вами. Спасибі вам за світлий і легкий настрій, який щодня даруєте, ми аплодуємо вам, адже ви теж допомагаєте людям не здаватися, з наступаючим Новим роком, будьте здорові і щасливі!», - написала коментарях одна з прихильниць телепередачі.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Алла Мазур показала свою надійну опору у боротьбі з онкологією

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко розповіла про сімейні традиції на Новий Рік

Також Знай.ua писав, Алла Мазур заговорила про "хотілки" сина і дала пораду батькам