У Вінницькій області, в Козятині, 28 грудня сталася спроба рейдерського захоплення магазину. Про це повідомили в поліції регіону.

Як повідомляється, група з дев'ятьох озброєних бандитів увірвалася в приміщення магазину. Вони оперативно змінили замки на вхідних дверях і спробували виштовхнути на вулицю господиню, яка є ще й продавцем у своєму магазині. Все це відбувалося на очах її малолітньої дочки.

Жінка викликала на місце події поліцію. Правоохоронці оперативно затримали бандитів, у них вилучили два пістолети з на патрони до них. Крім того, був накладений арешт на їх автомобіль марки Porsche Cayenne.

За фактом події поліція порушила кримінальну справу за ст. 296 КК України (хуліганство). У поліції зазначають, що це попередня кваліфікація справи, і її ще можуть змінити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Нотаріус Молчанової повторно влаштувала рейдерське захоплення "Столички", колектив просить про допомогу. Документ

Як повідомляє портал «Знай.иа» ЗМІ: Мін'юст повторно зупинив рейдерську атаку влади Молчанової на ринок " Столичний"

Також «Знай.иа " писав, що Садового звинуватили у рейдерському захопленні сіл під Львовом: журналісти показали документ