Стало відомо про те, що в Київському зоопарку нагодували символ 2021 року - намагалися задобрити?

Таким чином, повідомляється, то до тварин у Київському зоопарку прийшла Снігуронька, яка принесла їм велику кількість гостинців. Свято все ближче.

«До биків-символу Нового року прийшла справжнісінька Снігуронька з їх улюбленими ласощами» - пишуть на сторінці зоопарку в соціальній мережі Facebook.

Крім того, гостинці дісталися і зубрам, якам, бізонам, і Шотландська худоба.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що з чотирнадцятого листопада зоопарк працює тільки в режимі парку з можливістю дивитися на тварин у вольєрі на вулиці. Зимові приміщення зараз закриті для відвідувачів.

Цього року столичний зоопарк відвідало 532 тисячі гостей. Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію.

Це на 130 тисяч більше, ніж торік.

Раніше портал Знай писав про те, що у Київському зоопарку влаштували зоо-Хелловін - " не страшно, а смачно!". З понеділка, 26 жовтня, в Київському зоопарку почався тиждень Хеллоуїна, який триватиме аж до неділі 1 листопада.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи по головній набережній міста можна спуститися до річки і побачити впритул білих птахів.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.