Популярна українська телеведуча Лідія Таран вирішила запитати у своїх фанатів, чи варто їй кардинально змінити свій образ. Про це сама Лідія розповіла на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, ведуча замислилася над тим, чи варто їй змінити колір волосся на більш темний, чи залишитися в образі блондинки.

«Що скажете? Перше чи друге? Рік, що минає, багато чого змінив у моєму житті... та і вашому, напевно. Можливо, наостанок ще кілька змін?», - запитала вона у своїх фанатів.

У коментарях думки українців щодо того, який колір волосся більше пасує ведучій, очікувано розділилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Змінюйся, як завгодно, але залишай шанс на повернення», «Красуня! Мені дуже сподобалась друга світлина», - вважає одна частина українців.

«Перша світлина, як на мене, краще!», «Доброго ранку. Ви чарівна як завжди, але світлий колір Вам більше пасує (не ображайтеся). Гарного дня!», - заперечують інші підписники.

Варто зазначити, що прихильників світловолосою Лідії Таран виявилося більше, ніж тих, хто готовий бачити улюблену телеведучу брюнеткою.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.