У Києві шукають підлітка, який зник напередодні, 29 грудня. Про це стало відомо з повідомлення служби пошуку дітей при столичній поліції.

Як повідомляється, Колихалову Дарину Вікторівну 2004 року народження Востаннє рідні бачили 29 грудня.

Дівчинка самовільно вийшла з будинку, розташованого в Дарницькому районі Києва. До теперішнього часу ніякої інформації про те, де вона може перебувати, поліцейським не надходило. Правоохоронці продовжують її пошуки.

Прикмети зниклої: виглядає на 17-18 років, приблизно 165 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Волосся русявого кольору, нижче плечей, очі блакитні, ніс середній.

На момент зникнення була одягнена у в'язану сукню чорного кольору, сірі колготки, чорну дублянку з шкіряними вставками, сіру шапку. З собою взяла рюкзак бежевого кольору. Була взута в чоботи уггі з білими написами»Moschino".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо хтось володіє інформацією про те, де може перебувати дитина, рідні та правоохоронці просять повідомити їм за номером «102».

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.