Стало відомо про те, що в Дарницькому районі столиці люди переходять межі розумного. Крадуть ялинки навіть після обробки.

Таким чином, повідомляється, що в Дарницькому районі міста почали пропадати ялинки. Люди почали готуватися до Нового року, і вирішили не робити зайві витрати на святкове дерево.

Не зупинило людей навіть те, що ялинки були оброблені спеціальною сумішшю, яка подарує зловмисникам вдома не святкову атмосферу і аромат ялинки, а зовсім навпаки. На всю квартиру буде стояти неприємний запах.

У Київській міській державній адміністрації сподіваються, що в такий спосіб вони зможуть захистити ялинки від вандалів. Крім цього, комунальники разом з працівниками Державної екологічної інспекції та патрульними поліцейськими планують виходити на спеціальні рейди з охорони ялинок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Робити так не потрібно, ялинки купуйте тільки з місцях, де є дозвіл на продаж. На кожній ялинці також повинен бути спеціальний чіп, який можна відстежити, і подивитися де саме вирубували ту чи іншу ялинку.

Бережіть природу і красу, яку роблять для нас.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.