Відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина досить часто ділиться знімками зі свого життя.

Таким чином, повідомляється, що Катерина Осадча прийняла у себе вдома перших гостей. На новому знімку дівчина в ошатній сукні з вишивкою, і зі святковою стравою в руках. До приходу гостей вона приготувалася грунтовно.

Під публікацією телеведуча пише, що пройшло перше святкове застілля, і судячи з усього, воно вдалося.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катерина Осадча поділилася новим знімком на своїй сторінці в соціальних мережах, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але, тепер потрібно терміново знайти рецепт того, як їсти і не поправлятися. Попереду ще величезна кількість свят, а значить буде ще не одне застілля.

Нагадавши, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила сісти на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Неданво Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.