У мережі з'явився рецепт унікального сніданку. Як приготувати омлет незвичайним способом, в банку.

Таким чином, повідомляється, що для цього вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 150 мілілітрів молока;
  • Сіль за смаком.

Всього кілька інгредієнтів, і смачний сніданок готовий.

У глибокій мисці потрібно буде збити яйця і молоко до однорідної маси. Все це посоліть трохи, і перемішайте ще раз.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі потрібно взяти маленьку чисту банку у якій закручується кришка, і туди виливаєте всю отриману суміш. Все це закриваєте кришкою, але, не щільно.

Банку ставите в каструлю побільше, і наливаєте в неї води. Її висота повинна бути злегка вище, ніж рівень яєчної суміші.

Коли вода закипить, варіть омлет на середньому вогні 25 хвилин. Акуратно проведіть ножем уздовж стінок, накрийте банку тарілкою і переверніть. Подавайте гарячим.

Ваш смачний сніданок готовий, і можна відразу приступати до трапези.

Нагадавши, Знай писав, що приготувати можна навіть ледачі чебуреки. Ця страва стане здоровою заміною ранкового омлету або бутерброда. Для приготування використовується тушковане м'ясо з банки, сир і зелень. в якості основи можна використовувати готові коржі.

Також Знай, як приготувати соковитий пиріг з куркою. Для тіста знадобляться доступні складові, а для начинки куряче м'ясо, зелень і соус. В результаті можна насолоджуватися цікавим і незвичайним блюдом.

Нещодавно Знай передавав, що для "ледачих" поварять у нас в запасі є вельми цікавий рецепт-Піца в чашці за дві хвилини.