Стало відомо про страшний інцидент, який стався в столиці. Чоловіки чотири тижні тримали вдома труп померлого друга.

Таким чином, повідомляється, що в Києві двоє чоловіків близько місяця проживали у квартирі, де лежав труп їхнього померлого друга. Потім помер ще один.

Через чотири дні родичка забила тривогу, і зорієнтувала співробітників правоохоронних органів на цю злощасну квартиру.

Сталася трагедія в квартирі, яка розташовується за адресою Щусєва 12/21, що в Києві.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місце прибула слідча група. Вони не виявили на тілах ніяких слідів насильницької смерті. За попередніми даними, смерть настала від вживання неякісного алкоголю.

Тіла загиблих чоловіків направили на спеціальну експертизу, яка повинна Про все розповісти.

Поки що, залишається чекати офіційних коментарів від поліції, стосовно того, як все насправді сталося, і чи буде хтось покараний.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.