У мережі з'явився святковий ролик з Києва. Кур'єр служби доставки розвозив продукти в костюмі Діда Мороза. Вражаюче видовище.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик, який зняв пасажир проїжджаючого повз автомобіля. Кур'єр служби доставки Glovo на велосипеді розвозив замовлення.

Робив він це не в звичайний спосіб, а на велосипеді в костюмі Діда Мороза. Мабуть, намагався підняти місцевим жителям новорічний настрій, який відсутній у більшості через погодні умови і важкий рік.

Такий перформанс знатно повеселив киян і користувачів мережі. Трохи позитиву в складний час.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що Новий Рік кияни зустрінуть в +10 градусів тепла, і з опадами у вигляді дрібного снігу. Весь день погода буде похмура.

На наступний день, вже першого січня стане трохи холодніше, але не сильно. Залишиться дрібний дощ і хмарність, а температура опуститься до 7 градусів тепла.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.