Стало відомо про те, якою буде погода в Києві на Новий Рік. Синоптики зробили власний прогноз.

Таким чином, повідомляється, що в Новий рік всі хочуть бачити казку, святкові прикрашені вулички, на яких лежить гора снігу. Це допомагає відчути всю атмосферу свята.

Але, на жаль, як показує практика, це відбувається дуже рідко.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Так, популярний в Україні сервіс прогнозу погоди Gismeteo обіцяє киянам і гостям столиці 31 грудня близько 10 градусів з позначкою плюс.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Замість засипаних снігом доріг пройде дрібний дощ і буде вельми хмарно.

1 січня в Києві погода злегка знизиться до + 7 градусів, але, снігу як і раніше не буде. Будуть опади у вигляді дрібного дощу.

Незважаючи на відсутність снігу, святковий настрій можна буде створити собі самостійно. Все завдяки спеціальному новорічному маршруту, який проходить від Арки Дружби народів до Контрактової площі.

Ялинка 2021, фото: Знай.ua
Ялинка 2021, фото: Знай.ua

Можна відвідати Софійську площу, де поставили головну ялинку країни 2021.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Також портал Знай писав, які українські міста підуть під воду в найближчі десятиліття. Екологи по всьому світу заявляють, що глобальне потепління невідворотно змінює планету. Затоплення населених пунктів не уникнути, Україна також не залишиться такою, як є зараз.

Як повідомляв портал Знай, танення льодовиків, всесвітній потоп, вимирання видів: вчені пророкують Землі "повернення" на 3 млн років тому.