Відома українська телеведуча Марічка Падалко розповіла про святкові сімейні традиції.

Таким чином, повідомляється, що ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про сімейні традиції, яких вони дотримуються в Новий Рік. Про це вона розповіла в сюжеті "Світське життя".

Телеведуча ніколи не готує традиційні страви, які «повинні» бути на новорічному столі. У їхній багатодітній родині свята проходять під девізом «Без напрягів».

Страви на столі стоять тільки ті, які їдять діти. "Олів'є вони не будуть їсти, але побачать на столі у батьків, коли ми поїдемо до них ввечері 1 січня, це для нас так само традиція».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діти охоче допомагають зірковій мамі готувати. Маленька Катя навчилася готувати тортики, а Марічці Падалко допомагає готувати млинці.

З братом вони разом на кухні готують млинці.

Поговорили і про подарунки. Ось, наприклад маленька Катя хоче отримати костюм метелика на Новий Рік.

Нагадавши, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Як повідомляв портал Знай, засмучена Марічка Падалка заговорила про аборти, мама трьох дітей приголомшила правдою.

Також Знай писав, що телеведуча 1 + 1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко частенько радує своїх передплатників і фанатів новим фотографіями в соціальних мережах.