Відомий український виконавець Арсен Мірзоян опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Підвів підсумки року в оригінальний спосіб.

Таким чином, повідомляється, що Арсен Мірзоян підвів підсумки року на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Йдеться про спорт, так як співак любитель ранкових пробіжок, і постійно ділитися своїми досягненнями в мережі.

Всього спортом Арсен Мірзоян прозаймався в 2020 році 27 годин і 33 хвилини.

Подолав дистанцію в 272,2 кілометра, і піднявся на висоту в півтора кілометра.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Досить вражаючий результат.

Він додав під постом: "Доброго ранку! 2020 закінчується. Підсумки є, але, крапку в цьому році не ставлю :) а раптом....".

Мірзоян часто ділиться зі своїми передплатниками фотографіями, на яких постає в спортивній формі.

Щоранку, як він говорить сам, чоловік відправляється на пробіжку, навіть якщо знаходиться в чужому місті. Це дозволяє йому перебувати у відмінній формі.

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко поїхав за грибами на танку. Повна Екіпіровка і команда грибників поїхала висадитися серед густого лісу. Таким чином, незважаючи на похмуру погоду Арсен ще й з кількома друзями вирішили влаштувати захоплюючу подорож.

Як повідомляв "Знай", Арсен Мірзоян перетворився на Джеймса Бонда на нових зйомках з дружиною: "нереальні»

Знай писав, посивілий зять Ніни Матвієнко перетворився на Вірастюка, справжній силач: "Взяв-неси!"