Відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нові фото. Там вона показала сина, і як вони підготувалися до свят.

Таким чином, повідомляється, що телеведуча позувала з сином Іваном на тлі прикрашеної ялинки, і почали гратися конструктором. Під постом Катя Осадча пише, що в цей день вона поспішала додому по особливому, так як син попередив, що вони будуть збирати конструктор разом.

Він сам вибрав набір з поліцейським відділенням, і навіть розподілив, що буде збирати мама, а що він.

Час проведений з дитиною для Каті Осадчої-незабутній подарунок, і коли Instagram через рік нагадає про це, телеведуча з радістю поділиться ще раз знімком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згадала і про те, як збирала Lego зі старшим сином Іллею. Телеведуча так захоплювалася, що вже не було зрозуміло, хто грає, а хто допомагає.

Нагадаємо, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила всістися на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками".

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка.

Неданво Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.