Стало відомо про те, що від коронавірусу помер завідувач інфекційної реанімацією міста Київ. Він лежав у своєму ж відділенні близько двох місяців.

Таким чином, повідомляється, що в Києві помер завідувач інфекційної реанімацією, яка розташовувалася в п'ятій міській лікарні.

Про смерть Олександра Артем'єва повідомила колега Ольга Голубовська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Вона про нього пише, як про прекрасного лікаря, начальника, і звичайно ж людину. Він вихованець цієї кафедри.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пост Ольги Голубовської, фото: скріншот
Пост Ольги Голубовської, фото: скріншот

Перед своєю смертю лікар пролежав приблизно два місяці в реанімації. Лікарі робили все можливе для того, щоб врятувати його, але, хвороба виявилася сильнішою.

Діагноз-коронавірусна інфекція. Вона і стала причиною раптової кончини.

Величезні співчуття рідним і близьким чоловіка!

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв Знай, Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!»

Знай писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.