Відома українська співачка і переможниця Євробачення-2016, Джамала вирішила підвести підсумки року. Про це вона повідомила на своїх сторінках у соціальних мережах.

Таким чином, повідомляється, що співачка вирішила не говорити, що 2020 був складним абсолютно для всіх. Він просто особливий.

Цей рік обмежував, ускладнював життя, кидав виклики, але було в ньому все-таки щось хороше. Наприклад, у Джамали з'явилася величезна кількість спільних пісень.

Дует з Alyona Alyona, потім другий, збірник "свої «з людьми, яких Джамала поважає,» Пастка" з Vakula.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У червні дівчина народила прекрасного сина, якого вони назвали з чоловіком Селім-Гірая, і через тиждень вийшла надихаюча робота.

Всі чули про те, що співачці надійшла пропозиція від Netflix знятися у фільмі про Євробачення. Фільм вийшов, але, гучної прем'єри з червоною доріжкою не відбулося, як і самого Євробачення, на яке Джамалу покликали заспівати в інтервал-акті.

Але, незважаючи на все - це надихало, і через деякий час народилася творча зустріч з Дмитром Шуровим у пісні «ендорфіни».

Весь карантин навесні виконавиця випускала кавери на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, а при закінченні локдауну дала концерт в ботанічному саду.

"Вірю, що 2021 буде роком для того, щоб переосмислити все, і почати експериментувати.

Нагадаємо, Джамала видала топ кращих серіалів для осінніх вечорів, підготуйте плед і какао

Раніше портал "Знай" повідомляв, що Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком, навіть вбрання в тон

Також портал "Знай" писав, що Джамала зачарувала архівними фото своєї юності