У Києві таксист відстрілювався від брудного пасажира. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався на вулиці Козацтва, 22. Водій таксі отримав замовлення на перевезення пасажира, проте у подальшому ситуація складалася не найкращим чином. За словами самого таксиста, він дочекався пасажира, однак той вийшов із під’їзду в дуже брудному одязі. Тоді таксист повідомив клієнту, що відмовляється його везти в такому вигляді, а пасажир у відповідь накинувся на нього із кулаками.

Щоб викликати підмогу, таксист натиснув кнопку «SOS» у машині, проте всі його колеги проігнорували благання про допомогу. Відгукнувся лише один, але й він приїхав через 15 хвилин.

Пасажир не полишав ідеї потрапити до салону авто і продовжував битися з водієм. Таксист стверджує, що не мав іншого виходу, крім як схопитися за зброю. Він два рази вистрілив у повітря і раз поцілив у ногу опоненту.

На місце події прибули медики і поліція, пораненого пасажира госпіталізували.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Ну, це далеко не поодинокі випадки. Просто багато замовчують про це всім. А так - часто-густо», «От цікаво, а навіщо було битися? Чому не поїхав? Чому подзвонив колегам, але не повідомив у поліцію? І звідки травмат?», - дивуються кияни.

«Чому таксист просто не поїхав? А вирішив покликати підмогу і битися з неадекватом? Тому що вирішив включити бичку, але роги йому самому поламали. Чому ніхто не приїхав? Це просто такий рівень взаємовиручки, адже людину могли вбивати? Або ж наслідок минулого досвіду інших водіїв таксі по відношенню до конкретного персонажа?», - губляться у здогадах містяни.

Раніше повідомляли, у Харкові неадекватний таксист викинув дівчину з машини через маску.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві жорстоко побили білоруса: втік від Лукашенка і потрапив під роздачу на вокзалі.

Знай.uа писав, двоє львів'ян місяцями знущалися над беззахисними людьми: грабували, били битами і стріляли.