Майору, який збив трьох курсанток військового коледжу в Києві, дозволили вийти під заставу.
Так, стало відомо, що Шевченківський районний суд Києва встановив для майора столичної Військово-медичної академії Володимира Холодного, який 25 серпня скоїв наїзд на групу учнів цього вузу, заставу в 168 тисяч гривень, передає "Судовий репортер".
В ході засідання суд вивчив докази звинувачення, в тому числі і судово-медичні експертизи постраждалих курсанток. За підсумками засідання суд визначив для обвинуваченого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб, з можливістю внесення застави.

Варто відзначити, що адвокат дівчат виступав проти можливості вийти під заставу, щоб у обвинуваченого не було шансів чинити тиску на дівчат через інших співробітників академії.
При цьому, під час слухання обвинувачений заявив, що повністю визнає свою провину в аварії і готовий понести справедливе покарання. Водночас Холодний не погодився з цивільним позовом про відшкодування військовому госпіталю витрат за лікування постраждалих, які склали 249 тисяч гривень.
Наступне засідання у даній справі призначено на 25 січня.
Варто нагадати, що 25 серпня 2020 року в столиці України, будучи в стані алкогольного сп'яніння Володимир Холодний скоїв умисний наїзд на групу курсанток, що знаходилися на території навчального закладу, в результаті якого три дівчини віком 20-23 роки отримали важкі травми, а двом з них довелося ампутувати ноги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Львівщині спалахнула Церква, сіла в диму і жаху: "Бог карає?"

Також портал Знай.uа писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще