У Києві шукають родичів пенсіонерки, яка стверджує, що загубилася і не пам'ятає, хто вона і звідки. Про це написали у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Увага! Пошук родичів! Тільки що біля станції метро "Лісова" до нас підійшла ця бабуся, яка нічого не пам'ятає. Просить допомогти доїхати додому, а куди їхати - теж не пам'ятає. Ми нагодували її і напоїли чаєм. Чекаємо біля неї, може хто відгукнеться", - написали небайдужі кияни.

"Люди, ті хто має таких рідних, які страждають розладами пам'яті і можуть загубитися, залишайте хоча б номер телефону, з ким можна зв'язатися, якщо він по втрачається. Такий бейджик можна одягати на шию людині або зробити браслет і це дасть можливість не пропасти людині безвісти», - радять родичам бабусі городяни.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Подивіться може в сумочці, кишенькі є координати родичів, зазвичай рідні знаючи про проблеми людини піклуються про це. На жаль, утримати вдома під наглядом постійним таких людей фактично неможливо", "Може у неї при собі є карта киянина?", "Сьогодні вранці їхала з нею в 241 маршрутці. Вона сіла на кінотеатрі", - підказують жителі Києва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, зниклий безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.