У Києві побудують кладовище для домашніх тварин. Про це розповіли у виданні "44.ua".

Повідомляється, що 24 грудня, на засіданні міської ради Києва 103 депутати підтримали рішення створення кладовища для домашніх тварин.

Створення місця поховання для вихованців передбачено міською цільовою програмою, яка розрахована до 2022 року. На неї з бюджету міста виділять суму в розмірі 183,7 мільйона гривень.

Крім кладовища в рамках даної програми також повинні побудувати Центр захисту тварин при якому буде знаходиться ветеринарна клініка і притулок для котів і собак.

У міській раді Києва кажуть, що будівництво центру для тварин вже стартувало. Також в рамках даної програми продовжаться заходи щодо стерилізації бездомних тварин, буде створена інфраструктура для вигулу і тренування собак, будуть розміщені спеціальні "собачі туалети".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що не так давно в Києві розмістили автомат, в якому кияни можуть обміняти пластикову тару на корм для бездомних тварин.

Київ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Київ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Київ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що по різдвяному Львову розгулює зухвалий фазан

Як повідомляв портал "Знай.uа", зубастих монстрів з крильцями з Дніпра поселили в холодильнику

Також, "Знай.uа" писав, що у Чорнобилі спіймали нахабних сталкерів з рогами