Через пандемію коронавірусу у людей не витримують нерви. Психологічне навантаження настільки сильне, що інколи справа доходить до самовбивства чи вбивства. Такий випадок стався днями у Каліфорнії, США. Про це повідомляє «ВВС Україна».

Як зазначається, там хворий на Covid-19 забив свого літнього сусіда по палаті. Причиною агресії стали молитви.

За інформацією американських правоохоронців, 37-річного Джессі Мартінеса не на жарт розлютило те, що 82-річний чоловік на сусідньому ліжку почав читати молитви.

Тамтешні слідчі вважають, що Мартінес схопив кисневий балон та наніс ним кілька ударів літньому пацієнту. Від отриманих травм чоловік помер на наступний день.

Наразі злочинцю висунуто обвинувачення у вбивстві, скоєному на ґрунті ненависті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У поліції стверджують, що чоловіки раніше не знали один одного, і зіткнулися лише у палаті лікарні, де проходили лікування від коронавірусу.

Тепер вбивцю затримали, йому інкримінують вчинення злочину на тлі ненависті та релігійної нетерпимості, а також жорстоке поводження з людьми похилого віку.

Додамо, що у Великій Британії у зв'язку з поширенням нової мутації коронавірусної хвороби COVID-19 запроваджені Заходи 4-го рівня. Новий штам є набагато більш заразним.

Раніше повідомляли, міністра Степанова хочуть замінити нейромережею: розробку доручать Мінцифрі і білорусам.

Як повідомляв Знай.uа, Степанов пообіцяв безкоштовні тести на COVID-19 всім хворим українцям.

Знай.uа писав, Польща переманює українських лікарів зарплатами в 300 тисяч - замість нашої мінімалки.