У Києві супермаркет однієї з популярних в Україні торгових мереж не соромиться продавати листівки до свята окупантів. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook журналістки Тетяни Наконечної.

За її словами, в супермаркеті на Нивках виявилися листівки до свята, яке в Україні не відзначають, зате святкують в Росії - Дня захисника Вітчизни, 23 лютого. Свої слова журналістка підкріпила відповідними фото.

Судячи зі знімків, в магазині є досить великий вибір подібних листівок, деякі з них - з символікою окупантів і ворожою військовою технікою.

"У вас там все нормально? Нічого не переплутали? Країну, наприклад": запитує дівчина в адміністрації магазину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментаторів в мережі дуже розлютила така нахабна витівка супермаркету.

"Фуршет продає, так як його категорійний менеджер допустив конкретні... в торгові зали мережі. Потенційний герой сюжету. Але листівку хтось повинен був спочатку надрукувати. Цікаво, хто? Інтрига. Що якщо це спліт-замовлення разом з ялинковими іграшками для армії РФ?», - припускають українці.

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Як повідомляв портал Знай.ua, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Також Знай.ua писав, що в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?