У київському "Ашані" покупцеві попалися зіпсовані ковбаски. На жаль, киянин помітив це після оплати товару.

Про це стало відомо з телеграм-каналу "Народний Ревізор".

Після виявлення неякісного товару, чоловік повернувся в магазин і пішов розбиратися до персоналу. І замість вибачень або заміни зіпсованого продукту почув, що білий наліт на м'ясних виробах ніщо інше, як "просто сіль".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чоловік купив неякісні ковбаски. Побачив це вже після оплати на касі. Повернувся в магазин, показав продукт персоналу, на що почув, що нічого неїстівного в упаковці немає, а білий наліт і не наліт зовсім, а "просто сіль",- написано в повідомленні.

У коментарях люди підтримали версію продавців, що це сіль, а не те що здається на перший погляд.

Нагадаємо, Дарина з Дніпра, яка є постійним клієнтом Varus, залишила негативний відгук про супермаркет. Дівчину обурило те, що їй продали зіпсований і неякісний товар.

Як виявилося, дівчина придбала в магазині три види ковбасок для грилю, але чек на покупку вона так і не дочекалася.

"Я відкрила один з пакетиків з ковбасками (мюнхенські) і почула смердючий запах. Ковбаски були зіпсовані. Причому, запах намагалися замаскувати оцтом, але не вдалося...",- розповіла обурена дівчина.

Але оскільки вона купила не один пакет, то взялася за два інших. У цих пакетах ковбаски були свіжі і їх засмажили на грилі. Але і вони не порадували своїм складом.

"Ковбаски, які на 90% складаються з жовтого старого сала, величезних шматків. Крім сала там ще траплялися якісь страшні трубки і жили, що нагадують за складом субпродукти для тварин",- обурилася Дніпрянка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні викрили підробки олії та сиру: які товари краще не купувати

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець купив вафельні трубочки з дуже несподіваною начинкою: "Супермаркет береже фігуру"

Також «Знай.иа " писав, що Гарний зовні, але гнилий всередині-покупці попереджають про новий трюк супермаркетів