Кабінет Міністрів змінив час, до якого можуть працювати заклади громадського харчування в новорічну ніч.

Відповідна постанова з'явилася на сайті Кабінету Міністрів.

Повідомляється, що згідно з новими правилами кафе і ресторани в ніч з 31 Грудня на 1 січня зможуть працювати до 07:00 ранку. Колишні обмеження припускали роботу громадського харчування до 01: 00 ночі.

Однак, деякі колишні обмеження не потрапили під зміну. Зокрема, проводити новорічні розважальні заходи, концерти біля ялинок і на площах заборонено.

Постанова Кабміну / скріншот
Постанова Кабміну / скріншот

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім цього, з 8 по 24 січня 2021 року уряд оголосив в країні повний локдаун, який має на увазі закриття всіх закладів громадського харчування, навчальних закладів і магазини непродовольчих товарів. Під закриття не потрапив лише громадський транспорт.

Нагадаємо, що українці "рознесли" святковий Офіс Президента за живі ялинки і шаурму. У новорічне містечко можна потрапити тільки в масці і через пункт температурного скринінгу.

Як повідомляв портал Знай.иа, на ВДНГ влаштують новорічну вечірку під відкритим небом. У ніч з 31 Грудня на 1 січня у святковому парку розваг «Зимова Країна на ВДНГ» працюватимуть локації під відкритим небом, а також відбудеться шоу-програма за участю українських музикантів.

Також Знай.иа писав, що НБУ "кинув" українцям рятувальне коло: допоможе при локдауні в січні 2021 року. Національний банк України приєднався до допомоги, що надається державою.