Після того, як у Києві 23 грудня випав сніг, таксисти накрутили ціни на свої послуги в два рази. Про це повідомив на власній сторінці в соціальній мережі Facebook автогонщик Олексій Мочанов.

Він розповів, що напередодні снігопаду, 22 грудня, замовляв послуги доставки службою таксі продукції ATA-gear з Борщагівки на Солом'янку. Це обійшлося в 102 гривні.

Однак наступного дня вартість такої ж послуги вже склала 212 гривень.

"Таксери, ви - пед*рази і г*ндони. В черговий раз таксомоторні заживки користуються погодними умовами, щоб нажитися на негоді і обставинах», - написав він.

"Можете думати, що хочете, і заперечувати. Ваші вчинки кричать голосніше ваших слів і п*здежа", - додав гонщик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я нікого не вигороджую і не вибілюю, але так було завжди. Свята, погодні умови, всякі ПП і форс мажори в місті обумовлювали підвищення цін в таксі ... на НГ взагалі тариф потрійний», «Таксисти не отримують фіксовану оплату своєї праці, а втрачати прибуток не хочеться, втрачаючи час в пробках», - почали писати в коментарях до повідомлення городяни.

«Почитав сльози таксистів і їх групи підтримки, про час в пробках і важкі погодні умови. Сплакнув. Виникає питання, чому водії швидкої допомоги та пожежних машин не отримують подвійну оплату під час негоди? А якщо треба переплачувати таксисту в пробки - чому вони не опускають тариф вночі влітку в суху погоду, коли їдеться легко і швидко? Відповідь проста. Жлобство. Більше нічого. Здрібніли нині візники", - вважає Мочанов.

Нагадавши, стихія готує харків'янам мороз і ожеледь, діставайте ковзани.

Як повідомляв Знай.uа, сніговий апокаліпсис скував Карпати, рятувальники терміново звернулися до українців.

Також Знай.uа писав, що Тернопіль засипало снігом під саму зав'язку, +3, гарячий глінтвейн і новорічний настрій.