У Києві невідомий підірвав банкомат «ПриватБанку». Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, невідомий чоловік влаштував вибух заради пограбування банку, розташованого на вулиці Градинській у Деснянському районі столиці.

Однак влаштований ним вибух був недостатньої сили, тому забрати гроші грабіжнику не вдалося - термінал вистояв. Не отримавши бажаного, чоловік втік з місця події.

Внаслідок вибуху пошкодження отримало місце самообслуговування у відділенні банку, двері та припаркований поруч автомобіль марки SsangYong.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

«Наразі правоохоронці встановлюють особу цього нахабного «піротехніка». Якщо ви впізнали цього чоловіка, будь ласка, зверніться до правоохоронних органів або напишіть нам у приватні повідомлення», - просять автори допису, обіцяючи зберегти анонімність можливого інформатора.

«Діру в бюджеті латають...», - коментують кияни.

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.