У Києві визначили та нагородили найкращих медсестер України. Це відбулося в ефірі телешоу «Право на владу» на телеканалі 1+1, розповіла ведуча Наталя Мосійчук.

«Лікарі та медичні сестри - це люди 2020-го року. Рік під знаком ковіду. Здавалося б, люди, які тримають фронт боротьби з коронавірусом - медики - мають бути облюбовані. Медсестрам говорять багато теплих слів, вам кажуть дякую. Та ми усі, передовсім держава, у великих боргах перед вами», - написала вона на власній сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, левова частка всього медичного процесу залежить, передусім, від медсестри.

Нагороди премії “Найкраща медична сестра України” вручали голова Верховної Ради Дмитро Разумков та ведучій Юрій Горбунов.

У свою чергу переможниця номінації “Сестра-наставник”, головна медсестра Київської міської клінічної лікарні № 1 Анелія Грецька зазначила, що медсестрам необхідні гідні умови праці та повага оточуючих, а не лише сприйняття як людей із клізмою та шприцем.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: Наталія Мосейчук
Фото: Наталія Мосейчук

«Низький уклін всім медичним працівникам, особливо медсестрам. Вони, дійсно, як бджілки-трудівниці. Перед ними на коліна треба стати. Тільки зарплата не відповідає їхній праці. А шкода», - зазначають українці.

Нагадаємо, що український письменник Кокотюха сильно травмувався через ожеледицю

Як повідомляв портал "Знай", у Хмельницькому копи врятували малюка від горе-матусі, забула як звуть

Також, "Знай" писав, що закарпатець рятує природу і вчить цьому інших