У Києві розшукують дівчинку, яка пішла з дому майже тиждень тому і досі не повернулася. Про це розповіли у Службі розшуку дітей.

Як зазначається, розшук дитини ведеться силами співробітників Святошинського управління поліції ГУНП у столиці.

За інформацією правоохоронців, неповнолітню Солдатенкову Валерію Павлівну 2003 року народження востаннє бачили 17 грудня 2020 року. Того дня дитина вийшла з дому, однак назад так і не прийшла.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Прикмети зниклої дівчинки: 160 сантиметрів зросту, середньої статури, волосся фарбоване в темний колір середньої довжини, очі сірого кольору.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На момент зникнення була одягнена: чорна довга куртка-пальто, шапка темно-синього кольору, шарф-хомут сірого кольору, темні джинси, кросівки коричневого кольору.

Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією про те, де може перебувати дитина, просять повідомити до поліції за гарячими номерами телефонів.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.