Стало відомо про те, що сталкери-рецидивісти намагалися винести з Чорнобильської зони роги.

Таким чином, повідомляється, що поліція виявила трьох чоловіків, які незаконно пробралися в зону ЧАЕС, і виносили звідти роги диких тварин. Про це повідомили на сайті поліції Київської області.

Порушники були спіймані недалеко від села Діброва. Також було встановлено, що це відбувається вже далеко не перший раз. Вони вже намагалися перенести роги за зону відчуження.

Сталкери з Чорнобиля виносили роги, фото: Національна поліція
Сталкери з Чорнобиля виносили роги, фото: Національна поліція

Порушниками виявилися чоловіки віком 22, 42 та 53 роки. Вони пояснили, що роги були знайдені просто в лісі, а збиралися їх звідти забрати для того, щоб продати зацікавленим людям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Всі речі були вилучені і відправлені на експертизу.

Сталкери з Чорнобиля виносили роги, фото: Національна поліція
Сталкери з Чорнобиля виносили роги, фото: Національна поліція

Співробітниками правоохоронних органів було відкрито кримінальну справу за статтею»порушення вимог режиму радіаційної безпеки". Тепер порушникам загрожує штраф у розмірі від 50 до 80 мінімумів від доходу громадян, або ж позбавлення волі на строк від року до трьох.

Нагадаємо, що з'явилася інформація, що в Чорнобилі стартували "гарячі випробування" і введення в експлуатацію нового сховища для відпрацьованого ядерного палива.

Як повідомляв портал Знай, поруч з Чорнобилем зафіксовані величезні скачки радіаційного забруднення.

Також Знай писав, що у горах за Франківськом знайшли місто-привид "Івано-Франківськ-16".