Відома українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла про те, як провела свої вихідні.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних Марічка Падалко відвідала «карантинний» забіг у парку з гарячим чаєм і місцем для того, щоб залишити теплий одяг.

Вихідні вдалися-супер комфортний для бігу повітря, а також, що найголовніше - надійне покриття, там де вже розтанув весь лід.

Телеведуча пише, що ніколи за все життя в столиці не була в парку Партизанської слави, так як це не дуже близьке місце для прогулянок. Але, як виявилося, це місце відмінно підходить для прогулянок, особливо в період карантину.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вони з чоловіком Єгором Соболєвим так захопилися процесом, що пробігли більше десяти кілометрів, які були заплановані заздалегідь. І незважаючи на те, що зараз всі переживають втомлений стан і виснаження від 2020 року, з'єднають диван і активний відпочинок кращий спосіб для того, щоб відновитися. Потрібно лише спробувати, і тоді у вас обов'язково все вийде.

Нагадавши, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Як повідомляв портал Знай , Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.