Стало відомо про те, що в Києві розшукують дитину. Дівчинка пішла з уроків і не повернулася додому.

Таким чином, повідомляється, що Ципаченко Олені Миколаївні майже 14 леь. Ще в четвер, 17 грудня вона пішла зі школи №13 після четвертого уроку, і з того моменту її ніхто не бачив.

До слова, навчальний заклад вона покинула нікого не попередивши.

З особливих прикмет: зріст приблизно 168 сантиметрів, худої статури. Волосся у дівчинки фарбоване, рудуватого відтінку. Над верхньою губою у неї родимка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Якщо раптом вам відомо що-небудь про її місцезнаходження, тоді телефонуйте в поліцію. Батьки вже практично тиждень не знаходять собі місця.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.