Стало відомо про те, що в Києві зник чоловік 1988 року народження. Дружина кілька діб не може з ним зв'язатися.

Таким чином, повідомляється, що Токар Віталій Вікторович востаннє виходив на зв'язок ще в п'ятницю, 18 грудня. Того дня останньою з ким він розмовляв по телефону, була дружина, і було це приблизно о 7: 30.

Після цього телефон донині знаходиться поза зоною мережі. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний"у соціальній мережі Facebook.

Проживав чоловік на Позняках, а працював на будівельному об'єкті, який розташовується по вулиці Героїв Сталінграда, що на столичній Оболоні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, передбачається, що він міг бути поруч зі станцією метро Славутич, що в районі Осокорків.

З особливих прикмет: зріст приблизно 176, вага 70-75 кілограмів, худої статури. Має виразні блакитні очі, і чорне волосся з сивиною.

На плечі у нього є татуювання дракона з червоним сонцем, а між ліктем і зап'ястям шрам від поранення болгаркою.

Орієнтовно, на ньому була Вишнева курточка, або ж теплий спортивний костюм.

Рідні не можуть знайти собі місця, і просять усіх приєднатися до пошуків. Якщо раптом, вам щось відомо про місцезнаходження, зателефонуйте за номерами телефону: 093-295-46-53 - Юля, 095-426-87-62 - Наташа, 095-086-19-03 - Оксана, 073-105-63-48-Таня.

Нагадавши, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.