У неділю зранку, 20 грудня, в Білій Церкві карета швидкої допомоги, що їхала на виклик, застрягла у болоті під назвою "дорога".

Про подію повідомили у пресцентрі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Киїівській області.

Рятувальникам надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога для буксирування автомобіля швидкої допомоги, яка застряла у болоті, на виклик виїхав черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Узин.

За допомогою буксира ДСНС-ники відтягли автомобіль медиків до дороги із твердим покриттям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом в Івано-Франківську, біля міської Ратуші, на парковці з боку вулиці Галицької загорівся автомобіль марки "ВАЗ". Загоряння транспортного засобу помітили працівники сусідньої будівлі і разом з небайдужими перехожими спробували його загасити. Про причини пожежі та постраждалих під час інциденту інформації не повідомляли.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!"