У Києві з'явилися курси з боксу та самозахисту для дівчат.

Як повідомляє ТСН, у свою команду дівчата називають жіночим десантом, організотори запрошують на заняття всіх бажаючих.

Наприклад, студентка Євгенія відпрацьовує удар з тренером з боксу. Дівчина розповідає, як увечері після пар в університеті зустріла групу підозрілих чоловіків. Тоді їй довелося тікати.

Женя разом з іншими жінками прийшла на безкоштовні тренування. Крім Києва, їх проводять у Хмельницькій, Волинській, Чернівецькій та Одеській областях. На черзі - Миколаївська.

Серед жінок у спортзалі правозахисниця Ірина Суслова. Займається тут три рази на тиждень.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, поліцейський підстрелив 13-річну дівчинку після невдалих домагань: дитина у важкому стані

Як повідомляв "Знай.ua", на Львівщині вчителька відважила дитині запотиличник і потрапила на відео, мережа кипить: "Прибрати ненормальну!"

Знай.ua писав, неповнолітні нелюди побили жінку-таксиста і відібрали її машину: виволокли і накинулися з ногами.

Раніше професійна боксер Вівіан Обенауф була заарештована за підозрою в побитті до смерті власного чоловіка. 34-річна мешканка Бразилії зараз перебуває під вартою після того, як жертва нападу померла після "тривалого насильницького нападу"