У Києві одразу у кількох місцях невідомі поцупили новорічні прикраси. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, відео з камер відеонагляду опублікували обурені власники поцупленого майна.

«Це до нас вночі завітав Миколай і викрав новорічний вінок, бо ми погано себе поводили?», - дивуються люди, з дверей у яких зняли новорічну прикрасу.

«Справжній (чоловік) - щур звичайний, мамка одягнула, нагодувала...», - коментують кияни.

Популярні новини зараз
Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

В іншому місці невідомий зрізав святкову гірлянду, ціна якій у роздрібній торгівлі – не більше 200 гривень.

«Чому так завжди відбувається: одні люди щось роблять, намагаються створити іншим і собі новорічний настрій, а інші просто беруть і все псують? Ось навіщо їм ця зрізана гірлянда? Київ, Шовковична», - не можуть зрозуміти автори повідомлення.

«Тому що всі крадуть, це національна ідея, красти. Від птушніка до президента», «А ось реально, нахер вона йому, їй же ціна 200 грн», «Навіщо? Ні, тут це не працює, це - інстинкти. "Як же не взяти, якщо це в крові?"», - вважають коментатори.

Нагадаємо, раніше Київські ялинки вимажуть бридкою рідиною для їх же блага - " сморід буде на всю квартиру!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям підсунули символ Нового року, через який довелося червоніти: "це що, член?"