Стало відомо про те, що в Київській області загасили страшну пожежу в поїзді.

Таким чином, повідомляється, що в селищі міського типу Яготин, що в Київській області, рятувальники ДСНС загасили пожежу в електропоїзді. Про це повідомили в прес-службі ДСНС України в соціальній мережі Facebook.

У п'ятницю, 18 грудня, близько 2:00, надійшло повідомлення про те, що загорівся хвостовий вагон електропоїзда в смт Яготин.

Рятувальники приступили до гасіння пожежі після того, як відключили електропостачання. О 3:10 пожежу локалізували, а близько 4: 40 вже ліквідували її.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На даний момент намагаються встановити причину пожежі. Для цього на місце прибуло дві одиниці техніки, а також сім чоловік особового складу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на одній із залізничних станцій в ніч на вівторок, 15 грудня, загорівся Дизельний поїзд "Кременчук - Ромодан".

Відповідне відео було опубліковано на сторінці "Кременчук пасажирський" у соціальній мережі Facebook.

На відеозаписі можна побачити, як величезний сніп вогню і іскор виривається з двигуна поїзда, поки поїзд знаходиться на одній зі станцій. У підписі до публікації була відзначена "Укрзалізниця", проте прес-служба Українського державного підприємства, що займається перевезеннями залізничним транспортом, не прокоментувала дану подію. Про деталі пожежі не повідомляється.

Нагадавши, провідник "Укрзалізниці" готує дрова на пероні для обігріву в поїзді: не нарубаєш-не поїдеш.

Як повідомляв Знай, Укрзалізниця підніме ціни на квитки: вище з кожним місяцем. В Укрзалізниці очікують, що в 2021 році доходи від пасажирських перевезень досягнуть 7,762 млрд грн.

Знай писав, Укрзалізниця змилується над пасажирами: у вагонах продаватимуть зігріваючі напої