Стало відомо про те, що в Києві в лікарню увірвався неадекват з гітарою, і почав битися з лікарями.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 18 грудня в одну з лікарень міста Київ увірвався неадекватний чоловік. Він влаштував бійку разом з лікарями.

Про це написали в спiльнотi dtp.kiev.ua.

У повідомленні йдеться про те, що п'яний чоловік прорвався в операційну. З собою у нього була гітара, однак, замість того, щоб співати пісні, він влаштував бійку з лікарями. У той момент вони рятували чиєсь життя.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Що стало причиною такого вчинку, який у нього був мотив - невідомо. Затримати його довелося муніципалам, які пізніше і відвезли його в одне з відділень поліції.

У правоохоронних органах поки що не дали ніяких офіційних коментарів. Також, невідомо яке покарання загрожує чоловікові, так як він поставив під ризик людини на операційному столі.

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.