Стало відомо про те, що в Київській області знущалися над сім'єю бізнесмена. У хід йшли всі методи тортур.

Таким чином, повідомляється, що в Київській області озброєна банда напала на сім'ю підприємця і намагалася забрати всі накопичення.

У п'ятницю, 18 грудня, в будинок підприємця в селі Луб'янка забралися незнайомці. Близько години вони знущалися з сім'ї-випробовували його праскою, різали ножем, і заливали горілку в очі.

Весь цей час вони вимагали інформацію про те, де господарі зберігають свої гроші. В результаті вони забрали 3 тисячі доларів, 8 тисяч гривень, а також ще ювелірні вироби.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

До слова, два автомобілі були також викрадені.

Головне, що сім'я вижила після цих тортур, а співробітники правоохоронних органів оперативно спрацювали, і затримали банду з п'яти осіб. Пізніше з'явилася інформація про те, що вони брали участь у рейдерських захопленнях.

Вдома у них було дев'ять пістолетів, автомат Калашникова, а також боєприпаси до них.

Також изьяли тактичний одяг, рації, шість автомобілів і біс. Все вкрадене було повернуто власникам.

На даний момент відкрили кримінальну справу за частиною 4 статті 187. Слідство вирішує питання стосовно оголошення підозри.

Нагадаємо, раніше У Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі: "у Китаї до стінки б поставили"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі малолітки обплювали ліфт заради розваги: "Весело ж!"